Çare Ol Derneği, sevgi ve gönüllülük temeline dayalı insani yardım çalışmalarını gelecek nesillere önderlik edecek bir biçimde yenilikçi olarak devam ettirmektedir. Her geçen gün değişime ve gelişime uğrayan dünyamızda yenilikçi yaklaşımlara daima kapılarını açan Çare Ol Derneği, aldığı binlerce destekle büyümeye devam etmektedir.

Kısaca Vizyonumuz;

• -Güçlü değerlerimizden aldığımız feyizle vatanımıza ve milletimize hayırlı olacak, sorumluluk sahibi kişiler yetiştirmek için eğitime yenilikçi yaklaşımlarla katkıda bulunmak.
  • -Savaş, açlık, susuzluk, kıtlık,  doğal afetler veya herhangi bir felaketin neden olduğu olumsuz koşulların giderilerek, kişilerin ve toplumun özgüvenini yeniden yükseltecek projeler üretmek ve halkın kendi ayakları üzerinde durabilmesini sağlamak.
  • -Küresel ve ulusal olarak yaptığımız insani yardım çalışmalarındaki öncülüğümüze yakışan çalışmalar yapmak ve yeni projeler üretmek.
  • - İnsani yardıma ihtiyaç duyulan bölgelerdeki yardım çalışmaları yürüten kurumlarla bağlantı kurarak işbirliği yapmak, ortak faaliyetler yürütmek.
  • -Geleceği aydınlatacak büyük projeler üretmek ve geliştirip, kalıcı çözümlere ulaşmak.