Çare Ol Derneğimiz; hiçbir ayrım yapmaksızın yeryüzündeki her mazlumun ve muhtacın derdine çare olabilmek için yıllardır gönüllü ekibi ve engin deneyimi ile üstün bir azim göstermektedir. Sosyal sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdüren Çare Ol Derneği olarak bizler, bize tüm kalbiyle inanan ve bu yolda bizleri yalnız bırakmayan yardımseverlerimizin ve gönüllülerimizin desteğiyle çiçeklerle süslediğimiz bu yolda yürümeye son takatimize kadar devam edeceğiz.

2020 YILINDAN BUGÜNE
Yüzlerce
Yüzlerce TAMAMLANMIŞ PROJE
Dünya
Dünya İLİM SEFERBERLİĞİ

Yurtiçi ve Yurtdışında Aktif Olarak Hizmet Verdiğimiz Faaliyet Alanları:

• Hafızlık ve İslami İlimler Eğitimi Hafızlık ve İslami İlimler Eğitimi
  • Gıda Yardımları (Erzak Kolisi, İftar Softaları, Ekmek Dağıtım vb.) Gıda Yardımları (Erzak Kolisi, İftar Softaları, Ekmek Dağıtım vb.)
  • Sağlık Hizmetleri Sağlık Hizmetleri
  • Asya ve Afrika Su Kuyusu Projeleri Asya ve Afrika Su Kuyusu Projeleri
  • Kurban Kesimleri (Adak, Akika, nafile vb.) Kurban Kesimleri (Adak, Akika, nafile vb.)
  • Yetim ve Hafız Sponsorlukları Yetim ve Hafız Sponsorlukları
  • Patili Dostlarımıza Mama ve Su Yardımı Patili Dostlarımıza Mama ve Su Yardımı